Privatlivspolitik

Vi sikre at dine data er i trygge hænder hos os!

 

Du kan her finde information om, hvordan Sekin anvender de personoplysninger, som du efterlader dig, når du benytter vores webshop. Det betyder meget for os at du har tillid til at vi behandler dine data godt og vi er derfor meget opmærksomme på databeskyttelse. Vi vil gerne gøre opmærksom på at generelt som internetbruger efterlader elektroniske spor. Hos Sekin indsamler og behandler vi dine data i henhold til gældende lovgivning. 

 

Formål med dataindsamling
Vi indsamler og behandler persondata med det formål, at du kan navigere rundt på vores website, benytte alle funktioner og samtidig for at kunne yde den bedst mulige kundeservice.

Vi indsamler derudover persondata, hvis du tilmelder dig til nyhedsbreve eller bestiller via vores webshop m.m. 

Hvis du henvender dig til Sekin via mail i forbindelse med spørgsmål o.l., vil din henvendelse blive gemt elektronisk ved behandling af din henvendelse. Nogle af behandlingerne kræver at du giver samtykke hertil, f.eks. tilmelding til nyhedsbrev. Nogle behandlinger sker automatisk f.eks. placering af cookies. Cookies gør det muligt for dig at navigere på vores website. 

Vi sikrer altid at vi kun anvender dine oplysninger til det, du har givet os lov til. 

Vi har hos Sekin indgået en databehandleraftale med alle behandlere af vores kunders data, således at du til enhver tid kan føle dig sikker som kunde og bruger af www.sekin.dk. 

Sekin anvender eksterne forretningspartnere til drift af hjemmeside, betalingsløsninger og markedsføring. 

 

Dataansvarlig
Den ansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personfølsomme oplysninger i henhold til lovgivning om databeskyttelse (persondataforordningen), er Sekin. 

Du kan altid kontakte den dataansvarlige hos Sekin via nedenstående kontaktoplysninger:

info@sekin.dk
Rådmandsvej 46
8500 Grenaa

 

Sletning af data og dine rettigheder:
Du kan til enhver tid bede om information og en kopi af de oplysninger, vi har gemt om dig. Du kan også bede om sletning af dine oplysninger, og du kan til hver en tid tilbagekalde et samtykke til behandling af dine data.

I tilfælde af, du ønsker ovenstående, skal du henvende dig via ovennævnte kontaktoplysninger og dokumentere at du er den person, som du ønsker persondata udleveret for.

 

Sikkerhed:
Alle persondata behandles fortroligt og opbevares under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning blandt andet ved kryptering af f.eks. betalingsoplysninger.

 

Indsamling, behandling og anvendelse af personfølsomme oplysninger:
Personfølsomme oplysninger er oplysninger du afgiver når du handler på webshoppen og er oplysninger vi bruger til at identificere dig og din ordre. Under personfølsomme oplysninger hører eksempelvis dit navn, telefonnummer, email og din adresse.

Til din bestilling har vi brug for navne-, adresse- og betalingsoplysninger fra dig. Vi har brug for din e-mail, så vi kan bekræfte modtagelsen af din bestilling og forsendelsen af denne og så vi kan kontakte dig i forbindelse med din ordre.

Vi indsamler, gemmer og behandler dine oplysninger til afvikling af dit køb, samt til hindring af strafbare handlinger og bedrageri.

Dine personfølsomme oplysninger videregives kun til tredjepart for, så vidt dette er tilladt ifølge loven, herunder til afvikling af ordren eller afregning, til marketingformål eller hvis du har indvilliget i dette på forhånd.

Som en del af gennemførelsen af din ordre modtager de tjenesteudbydere, der anvendes af os, f.eks. fragtvirksomheder og betalingsindløser, de nødvendige data til afvikling af bestilling og ordrer. De videregivne oplysninger må udelukkende anvendes af vores tjenesteudbydere til opfyldelse af deres opgaver i denne forbindelse.

Informationer om køb indsamles og gemmes for at kunne overholde lovkrav, herunder bogføring og regnskab.